Info & palvelut

_MG_0329Valokuvaaja Hannu Mällinen

Olen rovaniemeläinen luontokuvaaja, valokuvaaja ja vapaa toimittaja.
Tavoitat minut sähköpostitse tai puhelimitse:

Pohjoinen Valo Photography
hannu.mallinen(at)pp.inet.fi
Tel. +358 40 553 2135

Kuvamyynti

Sivustolla oleviin kuviin on saatavilla erilaisia julkaisuoikeuksia. Tyypillisesti kyseessä on kertajulkaisuoikeus, joiden hinnoittelussa on kolme tasoa:

A.) Yksityinen tai yleishyödyllinen käyttö (esim. yhdistys tms. voittoa tavoittelematon) 50€ (62€ sis. ALV24%)
B.) Kaupallinen ja journalistinen käyttö (lehdissä, kirjoissa tai esitteissä, pienet tai keskikokoiset kuvat mainoksissa, julisteissa ja vastaavissa) 80€ (99,20€ sis. ALV24%)
C.) Mainonta, kirjojen tai lehtien kansikuvat, suurikokoiset kuvat mainoksissa, julisteissa ja vastaavissa alk. 120€ (148,80€ sis. ALV24%)

 

Tilatessasi useamman kuvan kerralla, tai jos tarvitset kuvalle useamman julkaisuoikeuden, on mahdollista sopia kerta-alennuksesta. Kertajulkaisuoikeuden ohella muunlaisiakin käyttöoikeuksia (esim. kampanja) on hankittavissa sopimuskohtaisesti.

Jos etsit jotain tietynlaista kuvaa käyttöösi tai haluaisit käyttää jotain sivustolla näkemääsi kuvaa, ota yhteyttä, niin sovitaan yksityiskohdista.

Kalenteri2015

Taulut, julisteet, postikortit, kalenterit

Kuvistani on tilauksesta on mahdollista saada monenlaisia kuvatuotteita, mikrokuituliinoista kuvamukeihin ja kalentereista aina suurikokoisiin printteihin sekä laadukkaisiin sisustustauluihin.

Pohjoinen Valo 2015 -seinäkalenterin painos on omasta varastosta loppu, mutta kalenteria on myynnissä mm. Metsähallituksen luontokeskuksissa Pallaksella, Äkäslompolossa ja Hetassa, sekä Rovaniemellä Tiedekeskus Pilkkeessä.
Samalle pohjalle rakennettua englanninkielistä Northern Lights -revontulikalenteria on myynnissä mm. Rovaniemen Matkailuinfossa, Joulupukin pajakylässä, Rovaniemen lentoasemalla, Mailan Putiikissa Äkäslompolossa ja Karesuvannon Rajabaarissa.

Sesongeittain vaihtuvia Pohjoinen Valo -postikortteja on myynnissä Pallas-Yllästunturin kansallispuiston luontokeskuksissa

Muoto- ja tapahtumatkuvatPalvelut

Etsitkö seinällesi komeaa revontulitaulua tai Lapinmaisemaa?
Tarvitseeko yrityksesi tarjoamistaan tuotteista taidokkaita tuotekuvia? Tai kohteista, kuten esimerkiksi lomamökeistä tunnelmallisia kohdekuvia?
Haluatko tapahtumastasi tai tilaisuudestasi kattavaa ja laadukasta kuvamateriaalia?
Oletko unelmoinut potrettikuvista, kenties vaikka tunnelmallisista syntymäpäivä- tai hääkuvista luonnon helmassa?

Tarjoan monenlaisia kuvauspalveluja, erityisen luontokuvatuotannon ohella juhlien, tilaisuuksien ja tapahtumien kuvauksia, kohde- ja tuotekuvauksia, sekä henkilökuvia erityisesti miljöössä. Kuvaukset suoritetaan ammattitason kalustolla ja asiantuntemuksella aina suunnittelusta ja valmistelusta toteutukseen ja viimeistelyyn. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sorvataan yhdessä toiveidesi mukainen paketti!

Journalismi

Otan vastaan toimeksiantoja artikkeleiden, juttujen ja vastaavien kokonaisuuksien tekemisestä. Vapaana toimittajana erityisesti luontoaiheiset, mutta myös yleisemmät artikkelit aihepiireissä pohjoiset asiat, Lappi, maantiede, kulttuuri ja ympäristö kuuluvat osaamisalueisiini.

Pohjoinen valo

Olen toiminut ammattimaisesti luontokuvaajana, valokuvaajana ja vapaana toimittajana kahdeksan vuotta ja luontokuvausharrastusta on takana viitisentoista vuotta. Olen niin sanotusti dia-ajan kasvatti, joskin koen kehittyneeni eniten digitaalikameroiden aikakaudella.

Ajatus tämän sivuston nimeen ja elinkeinonharjoittajana toiminimeeni tulee pohjoisesta valosta, joka on pohjoisessa asuvalle kameran ulkoiluttajalle jotain erityislaatuista ja jatkuva motivaation sekä luovuuden lähde. Pohjoiseen valoon viitataan usein pohjoisten luonnonilmiöiden yhteydessä, siis puhuttaessa esimerkiksi revontulista, yöttömästä yöstä tai kaamoksen väreistä. Pohjoinen valo on kuitenkin paitsi kaikkia edellisiä, niin myös ominaispiirre ylipäätään pohjoisille luonnon olosuhteille.

Toiminta

Kuviani ja luontoaiheisia artikkeleitani on julkaistu vuodesta 2007 lähtien mm. Kalevassa, Lapin Kansassa ja Luontokuva-lehdessä, sekä Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n nettisivuilla Luontokuva.org

Näyttelyni Pallas-Ylläs – Tunturi-Lapin helmet on parhaillaan (1.1.-25.2.) esillä Luontokeskus Kellokkaassa. Näyttely on kiertänyt aiemmin (1.8.-31.10.2014) Pallastuntunturin luontokeskuksessa ja ensi kesänä sen pääsee näkemään Tunturi-Lapin luontokeskuksessa Hetassa. Samalla työnimellä on suunnitteluvaiheessa kirjaprojekti, joka odottaa parhaillaan apurahapäätöksiä.

Toimin tällä hetkellä Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n hallituksessa.